Geachte deelnemers en betrokkenen,

Met groot genoegen delen wij u hierbij de resultaten mee van de eerste ronde van de prijsvraag. Op vrijdag 26 juni jl. vond de langverwachte jurering plaats, waarbij wij werden overspoeld met een overvloed aan creativiteit, innovatie en inspiratie.

Na grondig overleg en intensieve discussie zijn wij erin geslaagd om drie uitzonderlijke inzendingen te selecteren die met glans zijn doorgedrongen tot de tweede ronde van de prijsvraag voor de nieuwbouw van de nieuwbouw moskee in Arnhem. De concurrentie was hevig, maar de genomineerden hebben onze jury weten te imponeren met hun unieke visies en ontwerpen.

Met groot genoegen presenteren wij u de volgende drie genomineerde inzendingen:
• “Samen verbinden” door Hurenkamp Architecten en Adviseurs
• “Moskee van verbintenis” door Ontwerpbureau Gaaga
• “Taawanu” door Partner Kodde Architecten

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun betrokkenheid en de tijd en moeite die zij in hun inzendingen hebben gestoken. U heeft onze jury en organisatie werkelijk geïnspireerd en heeft laten zien hoeveel creatief potentieel er schuilt in onze gemeenschap.

Voor de genomineerden is dit een moment om te vieren en trots te zijn op uw prestaties. U heeft bewezen over de vaardigheden en visie te beschikken om een bijzonder project als dit te realiseren.

Wij kijken nu vol verwachting uit naar de tweede ronde van de prijsvraag, waarin de genomineerden de mogelijkheid hebben de visies verder uit te werken en te verfijnen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een buitengewone fase zal worden.

Nogmaals, onze oprechte felicitaties aan de genomineerden! Wij zijn uitermate trots op uw prestaties en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen.

Met vriendelijke groet,

Secretaris Bestuur Islamitisch Gemeenschapscentrum Arnhem