Geachte buurtbewoner,

Wij willen u graag op de hoogte stellen van de voortgang van de plannen voor de nieuwbouw van het Islamitische Gemeenschapscentrum op de kavel aan de hoek van Westervoortsedijk en Stokerstraat. Daarom nodigen wij u vriendelijk uit om deel te nemen aan het informatieweekend dat op deze locatie zal plaatsvinden. Tijdens dit weekend willen wij u graag informeren over de laatste ontwikkelingen. U bent van harte welkom op 3 en 4 juni, vanaf 11.00 uur tot 19.00 uur. 

Tijdens deze informatiedagen willen wij niet alleen onze plannen met u delen, maar ook uw mening horen. Wij hebben namelijk een prijsvraag uitgeschreven voor het schetsontwerp van het gebouw. Op 4 juli zullen wij drie genomineerde ontwerpen presenteren aan onze leden en aan u als buurtbewoner. Samen willen we tot een winnend ontwerp komen dat we zullen realiseren. 

Daarnaast is er tijdens het weekend ook gelegenheid om verschillende lekkernijen te proeven. We hopen dat u aanwezig kunt zijn om samen met ons te praten over dit belangrijke project voor ons Arnhem. 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres: buurtbewoners@arnhemayasofya.nl. We raden u ook aan om onze website in de gaten te houden voor updates in dit proces. 

Het dagprogramma van het informatieweekend zal binnenkort beschikbaar zijn op onze website. 

Met vriendelijke groet,

Secretaris Bestuur Islamitisch Gemeenschapscentrum Arnhem