Actie voor de nieuwe Moskee – Doneer €233,- voor 1 m²

Selamualeykum beste broeders en zusters,

Met volle vreugde willen we mededelen dat wij als Ayasofya Moskee zijnde de reserveringsovereenkomst voor een nieuwbouw moskee met de gemeente Arnhem hebben ondertekend.

Na 20 jaar inspanning lijkt het erop dat we met de wil van Allah er in zullen slagen met het realiseren van onze nieuwe moskee. Elhamdullillah, zijn we weer een stap dichterbij richting een moskee met minaret in onze mooie stad Arnhem.

Zoals je kunt begrijpen hebben we donaties van iedereen hard nodig om dit project te kunnen verwezenlijken. Hiervoor vragen wij namens de Ayasofya Moskee om jullie steun. Donaties en het uitzetten van dit verzoek in jullie netwerk zal ons insa’Allah enorm helpen en dat zullen wij enorm waarderen. Moge Allah (Swt) jullie hasanaat schenken.

Barakallu fiekum!

‎اِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللّٰهِ مَنْ اٰمَنَ بِاللّٰهِ وَالْيَوْمِ الْاٰخِرِ وَاَقَامَ الصَّلٰوةَ وَاٰتَى الزَّكٰوةَ وَلَمْ
‎يَخْشَ اِلَّا اللّٰهَ فَعَسٰٓى اُو۬لٰٓئِكَ اَنْ يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَد۪ينَ

Voorwaar, de moskeeën van Allah worden slechts verzorgd door wie in Allah en de Laatste Dag gelooft, en die de shalât onderhoudt en de zakât geeft en die niemand vreest dan Allah. Hopelijk zijn zij degenen die tot de rechtgeleiden zullen behoren (Soera: At-Tawba / 18).

Wa’salam,

Islamitische Unie Ayasofya

Comments are closed.